Crni rižoto od sipe ili Bijeli rižoto od kozica ?

Crni rižoto od sipe ili bijeli rižoto od kozica?  Koji je Vaš favorit?

 

Da li ste ikada čuli sljedeće : „Ogledalo restorana je dobar rižoto” ?

 

Mi bi se s ovom konstatacijom definitivno složili. Poučeni dugogodišnjim iskustvom pravljenja istih i zadovoljstvom naših gostiju koji se vraćaju opet to smatramo odličnom recenzijom. Dobar i ukusan rižoto je rižoto koji se kuha dugo. Tako osjetljivom jelu se treba pridati posebna pažnja prilikom pripreme da bi rezultat bio besprijekoran, a sama riža al dente kuhana. S dobrom bazom i pažljivo biranim namirnicama, varijacije rižota su beskonačne.

 

Donosimo Vam naše najpopularnije iz te rubrike.

 

Bijelom rižotu od kozica dodajemo naribane tikvice koje savršeno pašu njegovoj kremoznosti. Crnom rižotu od sipe dodane lignje ovo jelo čine pravim morskim blagom na tanjuru. Ukusni, lagani, kremozni, mogu biti toplo predjelo dobrog ribljeg menija ili glavno jelo koje Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Ali da ne bude da možda sada hvalimo sve, crni rižoto od sipe i liganja možda ima samo jednu manu. Nakon konzumacije istog, kratkotrajno se može javiti crnilo zuba (haha)! No, unatoč tome kao i bijeli rižoto od kozica i tikvica uživa jako veliku popularnost i kroz generacije i prilike.

 

Svoje porijeklo s otoka Paga nastojimo maksimalno iskoristiti stoga pratimo svježinu

i dostupnost ribljih namirnica koje koristimo. U jela koja Vam poslužujemo biramo

samo najbolje.

 

Uz kapljicu dobrog vina, nakon napornog dana ili tjedna, prilikom obilježavanja sretnih trenutaka, poslovnih ili obiteljskih druženja, svoj meni možete upotpuniti vrhunskim jelima. A, evo i odličnog prijedloga za to.
Dva neizostavna rižota hrvatske obale, pa zašto čekati ljeto da ih probate kad to možete kod nas – neovisno o godišnjem dobu na  lokaciji Trnjanske struge 2 ! Birajte najbolje.

A budući da su rižota specijaliteti talijanske kuhinje, bilo da izaberete crni rižoto od sipe ili bijeli rižoto od kozica želimo Vam BUON APPETITO !

Crni rižoto od sipe i liganja Bijeli rižoto od kozica i tikvica